top of page

Outdoor Office Day

Den 9. juni 2023
Tilmeld jer inden den 2. juni

 

Invitation_OOW_til_hjemmesiden.png

Program for dagen

Dette sker i løbet af dagen på ARKEN

I er velkommen hele dagen på ARKEN - eller I kan komme og gå som det passer ind i jeres skema!

 

Kl. 09.00-09.30

Mini workshop ved Christina Schärfe Lambach

Kickstart kreativiteten hos dig selv og dit team. Brug 5, 10 eller 20 minutter og få idéer på stribe. Mini workshop ved direktør Christina Schärfe Lambach fra Essencius A/S

Hvor: Amfiscenen udenfor

Kl. 09.30-10.00

Foredrag "Skab din frihed" ved Ole Bentzen

Skriv din vision på et frimærke, klart, kort og præcist. Du vil lære at sætte drøm og værdi sammen, og ikke mindst udfordre din selvkyndighed.

Hvor: Ved sommerfuglevæggen

Kl. 10.00-10.15

Velkomst ved Ishøjs borgmester

Åbning af Outdoor Office Day ved Ishøjs Borgmester Merete Amdisen

Hvor: Foyer/Biosal

Kl. 10.20-10.45

Foredrag ved Dorte Djernis

Kan naturen få os mennesker til at trives bedre på arbejdet? Foredrag ved Dorte Djernis, ph.d., psykolog og områdeleder for naturen i Fonden for Mental Sundhed.

Hvor: Amfiscenen udenfor

Kl. 11.30-12.00

Inspirationsoplæg med Lone Østergaard

Slip stolen – for hjernens skyld. Inspirationsoplæg med Lone Østergaard, der er kendt for sine klare budskaber og evnen til at prikke til vores mindset i forhold til at få mere bevægelse ind i vores arbejdsdag.

Hvor: Amfiscenen udenfor

Kl. 12.30-14.00

Prøv produkter fra Philbert Design

Se og prøv spændende produkter fra Philbert Design, der gør det lettere at flytte skærmarbejdet udenfor. Få en snak med Nille Philbert om tankerne bag de bæredygtige skærme.

Hvor: Ved caféen udenfor

Kl. 13.00-13.30

Oplæg ved Regitze Siggaard

Smut ud – lad arbejdslivet gro i det fri - sådan kan I arbejde med at flytte arbejdsopgaver udenfor. Oplæg ved Regitze Siggaard, ekspert i det bæredygtige arbejdsliv.

Hvor: Amfiscenen udenfor

Kl. 14.00-14.30

Mini-workshop ved Ole Lemvigh og Ole Bentzen fra The Nine Squares Academy

Scor dine værdier i vores matrix og få en plan for at forbedre dit potentiale. Lær at bruge vores nine square matrix, som en genvej til at finde ud af, hvad du er god, bedre og bedst til – og hvordan du finder nye potentialer. Brug den til at få et overblik og skab sammenhæng med, hvad du vil udvikle i dit arbejdsliv.

Hvor: Amfiscenen udenfor

 

Kl. 13.00-14.00 og kl. 14.30-15.15

Fokus-, sanse- og sanketur med Cecilie Mossing

Prøv en fokus-, sanse- og sanketur. Gå med Cecilie Mossing, der har mange års erfaring med at bringe mennesker tæt på naturen.

Hvor: Mødes ved indgangen

kl. 14.00-14.45

Gående netværks- og sparringsmøde

Gående netværks- og sparringsmøde. Medbring en udfordring i dit arbejdsliv og oplev hvordan det er at få sparring fra de andre deltagere. Gå med Regitze Siggaard, ekspert i det bæredygtige arbejdsliv, der har mange års erfaring med at skabe nye rammer for gode samtaler.

Hvor: Mødes ved indgangen

Kl. 14.45-15.00

Prøv en aktiv og glad pause med Pleaz

Vidste du, at når vi er aktive sammen, får vi bedre relationer til hinanden? Kom og vær med til en sjov pause, hvor vi sammen kan koble hovedet fra, få kroppen i gang og få smilet frem.

Hvor: Energirummet

Kl. 15.30-16.30

Hyggestund

Hyggestund med mulighed for en kunstomvisning i udstillingen Nature Dreams med kommerciel chef på ARKEN Jørgen H. K. Jepsen.

Hvor: Ved sommerfuglevæggen

Uderum på ARKEN

Mærk jorden-rummet

Mærk jorden-rummet

Til soloarbejde og mental opladning. Velegnet til laptop og skrivearbejde samt læsning og restitution for enkeltpersoner.

Iltrummet

Iltrummet

Stående brainstorm eller inspiration til mindre gruppearbejde. Med kunsten i centrum, der strækker sig mod himlen, giver rummet gode muligheder for at tænke ud af boksen.

Læ-rummet

Læ-rummet

Fælles løsninger og tænkeopgaver. Velegnet når I har brug for at finde fælles løsninger uden at blive forstyrret for meget. Kan bruges af både mindre eller større grupper.

Energirummet

Energirummet

Når I har brug for et større udendørs møderum til flere eller større grupper. Velegnet til gruppeopgaver, fokus og nærvær.

Du og jeg-rummet

Du og jeg-rummet

Gode dybe samtaler i et fortroligt rum. Sid inde i et kunstværk, oplev at være nærværende overfor hinanden og mærk roen fra naturen.

Tæt på vand-rummet

Tæt på vand-rummet

Brug for et afbræk til at dyppe tæerne eller bare slappe af? Velegnet til refleksion og restitution, fx som et element i et strategimøde eller længerevarende møde.

Amfiscenen

Amfiscenen

God til afvikling af foredrag og workshops. Her afvikles oplæg og workshops i forbindelse med eventet d. 9. juni Her er læ og mange siddepladser.

Trip-trap-rummet

Trip-trap-rummet

Brug for alenetid eller korte drøftelser? Velegnet til laptop-arbejde eller læsning af dokumenter. Kan også bruges til at sidde flere for en kort stund.

Bænk med udsigt

Bænk med udsigt

Fordybelses- eller pauseplads. Velegnet til at ligge på eller arbejde koncentreret. Her har du mulighed for at mærke vind og vejr.

Græsrodsrummet

Græsrodsrummet

Til teammødet eller til en brainstorm seance med plads til 10-12 personer Nyd det smukke bagtæppe og brug udsigten til broen til at skabe nye associationer.

Langskanten-rummet

Langskanten-rummet

Til samtaler med et par stykker eller fordybelse alene. Sid oppe og nyd udsigten eller sid opad kunstværket med fronten mod vandet eller ryggen i skygge. Velegnet til alene-opgaver, som fx at læse dokumenter, gennemføre e-læring eller andre administrative opgaver.

Sandbænken

Sandbænken

Brug for en samtale og måske sand imellem tæerne? Bænken har udsigt til vandet og er placeret væk fra forstyrrende elementer. Fasthold jeres beslutninger ved at skrive det ned på et papir. I kan også bruge mobilens diktafonfunktion.

Sommerfuglevæggen

Sommerfuglevæggen

Til mødet med teamet. Brug kunsten som inspiration til nye veje. Få glæde af udsigten til himmel og hav, lad hjernen slappe af og tænk nye kreative tanker.

Brainstorm-rummet

Brainstorm-rummet

Nye ideer og andre perspektiver. Rummet egner sig 8 personer, hvor I har brug for at tænke ud af boksen eller finde ny energi. Kan også benyttes til mindfulness eller yoga.

Legerummet

Legerummet

Velegnet til teambuilding. Stort areal, som kan bruges til øvelser og teambuilding-lege. Større grupper kan bruge pladsen til at udføre aktiviteter.

Praktisk information

Dato: d. 9. juni 2023

Tid: kl. 08.30 til 16.30

Pris: 79 kr. pr. person

Du kan også købe: 

- Komplet mødepakke med mad til hele dagen

- Mulighed for booking af indendørs lokaler til møder

bottom of page