top of page

Om os

Læs mere om Outdoor Office Weeks vision, mission og værdier.

kbh2.jpg

Vision

Målet er at øge den mentale trivsel og effektivitet hos virksomheder.

I løbet af Outdoor Office Week viser vi, hvor let det er at bruge naturen i det daglige arbejde. Hvordan noget, vi har lige ved hånden, kan øge både produktiviteten og koncentrationen. Vi motiverer til nye gode vaner, så vi kan være med til at forbedre trivslen på arbejdspladserne. Sammen med naturen står vi stærkere - som arbejdsplads, som medarbejdere og som samfund.  

Mission

Outdoor Office Week viser, hvor nemt det er at komme udenfor med arbejdet og hjælper jer med at styrke den mentale sundhed og trivslen på arbejdspladsen.

 

I løbet af ugen giver vi jer inspiration til, hvordan I bringer jeres omgivende natur ind i arbejdsdagen. Det gør vi via bl.a. workshops, webinarer og Grab & Go- tasker til hverdagen, der gør det let at komme udenfor og at parre en arbejdsopgave med en udendørsaktivitet – uanset om I er i midtbyen eller industrikvartet. 

 

Vi uddanner og certificerer Outdoor Officers via korte målrettede kurser, så hver virksomhed har personer, der motiverer kollegaerne. Dermed lægger ugen et solidt grundlag for at holde de gode vaner ved lige hele året.   

kbh.jpg
park.jpg

Værdier

Forskning viser, at stadig flere mennesker får stress i Danmark. Den hyppigst anmeldte arbejdsskade fra kontormedarbejderne er, ifølge Arbejdstilsynet, psykiske problemer, som stress og depression.

Outdoor Office Week er et skridt på vejen mod en bedre og mere produktiv arbejdskultur. Indledende forskning viser, at udendørs arbejdsaktiviteter har en positiv effekt på mental sundhed, arbejdsglæde og mindsker stressniveauet. 

TEAMET BAG OUTDOOR OFFICE WEEK

Outdoor Office Work er forening med ambitionen om at øge trivslen hos medarbejdere på arbejdspladser ved at skabe fokus på at varetage arbejde udenfor og udnytte naturens helende kræfter - medarbejder for medarbejder, arbejdsplads for arbejdsplads og lokalsamfund for lokalsamfund. 

regitze.jpg

Regitze Siggaard 

Founder & CEO

Regitze er ekspert indenfor det bæredygtige arbejdsliv og trivsel på arbejdspladsen. Hun har udviklet og gennemført mere end 250 projekter målrettet mental, social og fysisk sundhed hos store og små private og offentlige arbejdspladser. Hun har været med til at designe og drive processer i forskningsprojektet "Smut Ud - Lad arbejdslivet gro."

  • LinkedIn

Christina Schärfe Lambach

Managing Partner i Essencius

Christina er ekspert i kommunikation og arbejder med ledere, brands og virksomheders image. Hun driver virksomheden Essencius og har i de seneste 15 år udviklet kampagner for organisationer og virksomheder, som Kræftens Bekæmpelse, Hospitalsklovnene og Movember samt Electrolux, Singapore Airlines og Sportmaster. Kampagnerne omfatter både medarbejderrettet og ekstern kommunikation.

  • LinkedIn
Christina1.jpg

Samarbejdspartnere

Skal du være vores nye samarbejdspartner?

Vi leder altid efter nye samarbejdspartnere, som kan gøre Outdoor Office Week endnu bedre.

 

Er det dig eller din virksomhed?

Kontakt Regitze Siggaard for yderligere information.

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page