top of page

Bliv Outdoor Officer

Det kræver mod at tage ansvar for et godt arbejdsmiljø. Vil du gå forrest og motivere andre?

IMG_1439.JPG

Hvad er en Outdoor Officer?

Hos Outdoor Office Week kan du på kort tid blive Outdoor Officer og få kompetencer til at inspirere din arbejdsplads til at bruge naturen i løbet af arbejdsdagen.  

 

På kontorarbejdspladser er vi indenfor størstedelen af arbejdsdagen og bruger tid foran skærmen, mens vi sidder ned eller i bedste tilfælde står ved vores hæve-sænkeborde.  

 

Forskning viser, at stadig flere mennesker får stress i Danmark. Med et frisk pust fra naturen kommer du og dine kollegaer hurtigere tæt på friske ideer og kreative løsninger. Blot kort tid i naturen har en afstressende effekt på os og øger kreativitet og arbejdsglæden.  

 

Som Outdoor Officer viser du, hvor nemt det er at komme udenfor med arbejdet og hjælper dermed din arbejdsplads med at styrke mental sundhed og trivslen på arbejdspladsen blandt dine kollegaer. 

Det kan lyde let at motivere og mobilisere kollegaer til at bruge naturen i løbet af Outdoor Office Week, men vores erfaringer viser, at det bliver endnu lettere, hvis I har nogle udvalgte kollegaer, der er ekstra godt forberedte og klar til at motivere. 

 

Derfor kan du nu blive Outdoor Officer: et online kursus, som giver dig viden og kompetencer til at få succes med Outdoor Office Week på jeres arbejdsplads. 

Outdoor Officer
- Online kursus

Du får:   

 • Indsigt i forskningen og mekanismerne bag naturens gode effekter på arbejdet
   

 • Viden om, hvordan du kan motivere kolleger og bringe jeres arbejdsopgaver udenfor i naturen (også når det er mørkt og koldt)
   

 • Redskaber til, hvordan du praktisk kan hjælpe kolleger til at opleve naturens gode påvirkning
   

 • Et inspirationskatalog med masser ideer til. hvordan du kan tilrettelægge en uge, som passer på jeres muligheder og omgivelser
   

 • Et kursusdiplom

Nye datoer:

Modul 1 25/10 8.30 – 10.00 Dansk

Module 1 26/10 8.30 – 10.00 English

 

Modul 2 14/11 8.30 – 10.00 Dansk

Module 2 15/11 8.30 – 10.00 English

Pris: 929 kr. pr. person

IMG_1783.JPG
bottom of page