top of page

Inspirationswebinarer 10/10

På World Mental Health Day tirsdag den 10. oktober 2023 holder Outdoor Office Week to inspirationswebinarer.


Tilmeld jer nu og modtag link

Verdens Mentale Sundhedsdag den 10/10 nærmere sig med hastige skridt.

 

World Mental Health Day, der fejres årligt den 10. oktober, er en global begivenhed, der har til formål at skabe opmærksomhed omkring mentale helbredsproblemer og fremme mental sundhed og trivsel. Formålet er at nedbryde stigmaet omkring psykiske lidelser og opfordre til øget bevidsthed, støtte og adgang til mentale sundhedsressourcer.

 

Arbejdsrelateret stress og mental overbelastning er desværre for mange en del af arbejdslivet.

Udendørs arbejde og kontakt med naturen kan have en positiv indvirkning på menneskers mentale sundhed. Naturen kan have beroligende virkninger, reducere stressniveauer og forbedre koncentrationen og produktiviteten.

Når du er 20 minutter i naturen falder stresshormoner og hjernen genetablerer sin evne til kunne bearbejde komplekse arbejdsopgaver. Derfor er det vigtigt at holde fast i at flytte 1-2 opgaver udenfor - også selvom det bliver koldt udenfor.

 

 

Vi sætter ekstra fokus på World Mental Health Day med to inspirationswebinarer den 10/10

Deltag i vores inspirationswebinar, hvor vi i forbindelse med Wold Mental Health Day drøfter, hvad det giver virksomheder og medarbejdere at flytte arbejdsopgaver udenfor.

Vi har fokus på, hvordan naturen (selv i midtbyen eller industrikvarteret) er med til at forebygge stress og styrke den mentale sundhed. 

 

Få viden fra virksomheder, som allerede er i gang, samt praktiske råd og idéer til, hvordan I kan gøre det på jeres arbejdsplads.

 

Gæsteoplæg fra:

  • Christel Rye Nilson (Ledelsessekretær på KEA)

  • Jonas Janholst Waarst (Direktør og partner i Joblife)

  • Pernille Snitkjær (Founder fra Pleaz) vil give indsigt i betydningen af at være sammen om at bevare de gode rutiner. Hun vil give tips til hvordan man gør de udendørs rutiner til en naturlig del af arbejdsdagen.

De to webinarer kan høres både på dansk og på engelsk

 

Hvordan skaber I mere mentalt overskud ved at flytte kontoropgaverne udenfor nu, hvor det bliver mørkere og koldere?

  • Den 10. oktober kl 8.30 til 9.30

How do you create more mental wellbeing by moving office tasks outdoor?

  • October 10, from 3 PM to 3.30 PM

bottom of page